domingo, 29 de marzo de 2009

CUMPLEANYS D'ORIOL!!!!!!!!!!


El passat 28 de març de 2009 va tenir lloc al casal de jesús la festa d'aniversari del nostre amic Oriol Grau i Gil, la festa va estar organitzada per Cinta ( la novia), i la veritat la cosa va sortir perfecta!!!

Explicant una miqueta com va hanar la cosa, a la 13:00 del mati 4 representants de la colla ens vam desplaçar al port per acabar de lligar les ultimes cosetes de cara a la nit. Despres a les cinc va tenir lloc la play party a casa manson. La play va ser un tant descafeinada ja que este dia no es tractava de guanyar sino d'entretenir a oriol tota la tarde ( cosa que no es gens facil), ja que les nostres xiques estaven al casal preparant el sopar ( ben treballat xiquetes).

Despres a les 21.30h va arribar el gran moment la porta es va obrir i els grallers de jesus van començar a entonar el cumpleanys feliç. Emocio, satisfaccio, algun orgame i moltes mes senacions dificils d'explicar.

Ja quan el sopar es va acabar va arribar el moments dels regals i el pastel ( que la veritat estava molt bo!!!) i el regidor de juventut i noves tecnologies ( jordi brull), va començar la seva sesio musical i la cosa es va desmadra,. A destacar lo munt de cantants invitats que vam tenir: Pelliça, baltasar ( lo pesident), lluis de casetes ( un altre president), sergio, etc..., i al final la estelar actuacio de Andy Subirats & Lucas pelliça fent un recital de cançons liturgiques. ( dels agarrotins no dire res i menos de l'agarrotin que va cantar ricard)

Res mes a dir feliçitar a Oriol pels 25 anys hi ha cinta per la currada en la preparació d'este dia tant especial. adeu!!!

9 comentarios:

Raquel dijo...

Pos la veritat q va estar molt bé. Vaya fotitos..jejeje

Oriol dijo...

Només puc dir, moltes gracies a tots!!!!!!!!!

Clara Curto Codorniu dijo...

Q guai!!!Q ploraré!
La veritat es que vam xalar molt!!!

Oriol que sigues molt feliç en estos 25 anys!!!

Anónimo dijo...

va estar genial.. k me passa ami ultimament k marreo en lo micro a cantar quan vai mamat? kem passa?
Lluis7casetes

sergio dijo...

enhorabona a tots i especialmen a cinta! una nit molt emocionant!


moltes felicitats ORIOL! teu mereixes...i ves pensant q si te va emocionar la festa del cumple...com sera la despedida¿?

jajaja!!



asta pronte!

Xavier Benito dijo...

Im... presionante! Una gran festa per al sr wbr. Espero q els 25 te portiguen moles coses bones i q sobretot puguem celebrar-ne moltes de festes així! Ah! i enhorabona per a Cinta, tot va sortir rodó! Ah! i tb molt bé el video Xavi, m'he n¡he rigut un ratet tot sol!

Vonga xiquets bona setmaneta a tots!

Anónimo dijo...

Vaya moneria de fotos,eh?jejeje
Molts xules! Una festa genial
Alba

Anónimo dijo...

Gràcies a tots per ajudar-me! Ah! i hem de quedar per veure el video que no té desperdici! jeje

Cinta

Raquel dijo...

ver si veiem el video!jejejeje.
q vague bé la setmana. besets