miércoles, 10 de junio de 2009

FESTA FINAL DE TEMPORADA DEL PROGRAMA DE RADIO LA "PÈRGOLA"

Aquest prope divendres dia 12 de juny de 2009 tindra lloc al pati de la Inmaculada la festa de final de temporada del programa la pergola.

Com podeu veure al cartell l'acte comptara amb diferents actuacions d'artistes de renom de les nostres terres, tambe i haura servei de barra amb bocadillos i begudes a preu popular i el mes important l'entrada es gratuita!!!!!!!!

Tambe dir que els components del programa farem el proxim diumenge la retransmisio del partit de futbol entre el catalonia i l'aiguafreda pel canat terres de l'ebre, com tots sabeu el catalonia pot tornar a fer historia i com no tot l'equip de la pergola estara alli per donar suport i comentar el partit per a tots els aficionats al futbol.

Res mes amics ens veiem divendres al pati de l'inmaculada baix la pergola per fer la festa de final de temporada i el diumenge ens trobem tots al camp per animar al nostre cata!!!!!!!!!!

2 comentarios:

Dani Fernandez & Ivan Arrufat dijo...

bones amic xavi, em digno a escriuret al teu blog per a felicitarte la gran tasca que estas fent, magnifica.
donarte la enorabona pels teus exits periodistics i desitjerte molta sort en la execucio de la festa del divendres i en la retransmisio televisiva del diumenge
ara et demano ke enllaces lo blog del torneig al teu blog, seria un gran honor per a nosaltres
seguim en contacte presi...
FDZ

Clara dijo...

Bé, la veritat es que la festa va estar molt ben montada. Les tauletes i les veles, música, muniatto...

Molt bé. Felicitats La Pèrgola!