martes, 7 de abril de 2009

LA PERGOLA EN VIU I EN DIRECTE



Bueno a la vida hi han moments, situacions, esdevenimets... que no et pots pedre i es tenen que viure en directe. Aixo es el que ens va pasar aquest passat diumenge a l'equip de la pergola, al moment que l'arbitre va pitar el començament del partit. Per primera vegada es radiava per radio un partit en directe del catalonia a la santa creu i qui millor que naltros, l'equip del programa la pergola per fer-ho.
En paraules del propi michel Viñes ahir la nit al programa de tele que fa ell al canal catala ens va comparar amb el programa " força Barça" o a mi especialment ja que va dir que li vaig recordar al mitic Joaquim Mª Puyal pronunciant la mitica frase " Aleix t'estimo".
Be ja per acabar agrair a tots els q ens vau escoltar per radio en directe el diumenge i esperar que vos aguesem fet pasar un bon ratet, que al fondo es lo que realment importava i de lo que es tractava.
Tambe desitjar que tots tingueseu una feliç setmana santa i sobretot pareu conte a la carretera ja que l'important no es anar si no que es tornar.

2 comentarios:

La Pèrgola dijo...

Gràcies xeeeics!!!

Una coseta, es Canal Terres de l'Ebre, me sembla k no tenen res a vore en lo canal català...

salut!!!!

Albert M.

krusty dijo...

Entre Canal català i Terres de l'Ebre i Radio Tortosa i radio Pèrgola...vaya cacao mos portem!! jeje!!

Sigue on sigue allí estem!!
segons com me fa un mica de vergonya vorem així!! pro vam xalar de valent!!