miércoles, 15 de abril de 2009

SETMANA SANTA ( Primera Part)


Bueno les festes de Setmana Santa ja son historia i tornem a la dura rutina del treball. La colla " jo be i tu?", ens vam desplaçar al País Basc, mes concretament a Irun per poder gaudir dels magnifics paissatges, el delicios menjar, lo Txacoli i poder conviure entre els Bascos.

Com podreu veure, les fotos son del primer dia que vam estar a Irun i Ondarribia, llastima de la l'aigua animal que ens vam trobar, pero bueno en lo nostre amic "paraigues" vam poder voltar igual i disfrutar d'estes dos ciutats.

Durant estos dies anire penjant mes fotos i videos, el proxim sera de Sant Sebastian, en la preciosa platja de la concha i dels fabulosos bars de tapeo que hi han per alla, pero bueno en la proxima edició ja vos ho explicare millor.

Res mes xiquets, disfruteu del video!!!!

3 comentarios:

Sisco dijo...

bueno bon video de la colla mes els paraigües jeje. Ara a vore com serà la segona, la tercera, la quarta, la quinta part....
Pero cuidaooo eee que el tiempo vale iiiuros eee i ay crisis i no se hasen pisos

Raquel dijo...

buenasssssssss
vaya fotitos! menos mal q tenemos para poder ver el video porquè no podemos rebelar tantas fotos ee e e porque cuesta muchos iuros e e e y con esta crisi no hay quien vaya al fotografo!!!!!

Cinta dijo...

bonito el video e e e
solo lo voy a mirar una vez q la luz va cara e e e , y no llegare a final de mes. se me han acabado los iuros e e e. Q alguien me de unos pocos e e e